Huh, nyt on komiksi valmis, joten voin vihdoin ilmoittaa myös voittajan. Loput fanficit lisään myöhemmin. Lähen aamulla Sapporoon, ja nyt on jo ihan helvetin myöhä, joten se nyt jää, sorry.

 Mikä helvetin fanfic-kilpailu?!??!?!

Mutta siis voittaja-fikki on Czarinen eli Eevan fikki. Oikeastaan se oli enempi käsikirjoitus, ja vähän pitempikin, mutta koska Eeva oli ihan vasitella pistäny siihen mulle haastetta, niin pakkohan se oli ottaa vastaan. muutenkin ihan älytön ja älyttömän mielenkiintonen stoori.

Ite komiksi löytyy luonnosblogistani, LJstä.

Prologi:

Artie on vasta herännyt ja mennyt pyjamassaan kylppäriin pesemään hampaita puoliunessa, tukka tyylikkäästi bed-head. Miettii, että mitähän se Bostov mahtaa touhuta tällä hetkellä..

 

Artien katsellessa kylppärissä peilikuvaansa, peili alkaa yllättäen väreillä, ja sieltä työntyy esiin.. ruskea tikun pää? Kun Artie kummissaan tarttuu siihen, tikku yhtäkkiä kiskaisee Artien voimalla peilin sisään!

Kohtaus 1:

Samassa pukuun ja solmioon sonnustautunut Artie huomaa istuvansa kalliilla japanilaisella maulla sisustetussa toimistossa, ison pöydän edessä, ja pitelevänsä ruskeata Pocky-tikkua ojennettuna pödän takana nahkatuolissa istuvaa tyylikästä mafiapomoa kohti. Aurinkolaseihin sonnustautunut mafiapomo ottaa Pockyn Artielta vastaan, laittaen sen suuhunsa. Pomon vierellä seisovista henkivartija-gorilloista toinen sytyttää Pockyn pään kuin se olisi tupakka. Pomo vetää pitkät sauhut, ja laskee sitten aurinkolasit silmiltään -- se onkin Bostov! Mutta Bostov näyttää silti tyynen pelottavalta mafiapomolta.

"Artie... Olen hyvin pettynyt sinuun." Bostov sanoo kylmän viileästi.

Artie tuijottaa Bostovia hämmästyneenä.
"B-Bostov???"

"Kaikki tämä aika Japanissa... etkä ole lähettänyt minulle edes korttia. Anteeksiantamatonta!" Bostov sihahtaa hampaiden välistä.

"H-Häh..?" Artie sanoo kummissaan.

Tyynen hiljainen Bostov kääntyy tuolissaan katsomaan ikkunasta ulos, Pockyn sauhutessa tämän huulilla.
"Luulin, että merkitsin sinulle jotain... mutta olin ilmeisesti väärässä. Heittäkää hänet ulos."

Henkivartija-gorillat käärivät hihansa, ja astelevat kauhistuneen Artien luo, raahaten tämän huoneen ovelle..
"M-Mutta Bostov!!" Artie huudahtaa Bostoville, turhaan.

Kohtaus 2:

Gorillat viskaavat Artien ovesta kovakouraisesti, mutta Artie ei rysähdäkään kovalle marmorilattialle,vaan pyllähtää pehmeälle tatamille. Vanhassa japanilaisessa huoneessa on liuku-ovet, ja seinällä käärö, johon on maalattu läski Pikachu ja kalligrafiaa. Artien pukukin on yllättäen muuttunut kalliiksi kimonoksi.

Yllättäen liuku-ovesta ryntää sisään Bostov, joka on yltä päältä veriroiskeissa, mutta näyttää silti olevan kunnossa.. hänelläkin on päällään miesten kimono, ja jostain syystä Hello Kitty -silmälappu.. vyötäisillään hän kantaa tupessa olevaa miekkaa.

"Artie-sama! Tulkaa, autan Teidät ulos!" Bostov syöksyy Artien luo piereskelevissä tohveleissaan. Bostov kiskoo Artien mukaansa kapealle käytävälle..

"Mi-mi-mitä tämä on??" Artie änkyttää ihmetellen.

"Linnaan on hyökätty, Teidän on paettava heti!" Bostov vastaa. Käytävällä heitä vastaan tulee kuitenkin ryhmä samuraiksi pukeutuneita tofu-pötköjä. Tofut vetävät aseet esiin, pakottaen Bostovinkin vetämään oman daikon-retiisi -miekkansa esiin.

"Artie-sama! Minä, Bostov, pidättelen vihollista jotta Te voitte paeta! Kiirehtikää!" Bostov sanoo, tyrkätessään Artien toisesta liuku-ovesta suoraan kaivoon, samalla kun Tofu-samurait hyökkäävät Bostovin kimppuun.

"BOSTOV!!" Artie huutaa pelästyneenä, mutta Artie molskahtaa veteen...

Kohtaus 3:

Polskahtaessaan viimein pintaan, Artie huomaa olevansa alastomana japanilaisessa kuumassa lähteessä. Sumuisella taustalla on bambuseinää ja kivilyhtyjä. Samassa lämmin käsi tarttuu Artieta hartiasta ja vetää hänet halaukseen kylkeä vasten.

"Hei Artie.." Bostov vastaa hymähtäen Artien viereltä.

"H-Hei Bostov.." Artie vastaa hieman arastellen.

"Tiedätkö.. on ollut aika hiljaista viime aikoina." Bostov sanoo mietteliäänä kaataessaan kylpyyn lisää ichigo-gyuunyuuta.

Artie katsoo Bostovia hämillään.

"On mukavaa, kun ei ole tarvinnut sietää Annin hyysäämistä vähään aikaan.." Bostov jatkaa.

"..mutta.." Bostov kumartuu katsomaan Artieta lähempää.

"..sinun seuraasi minä olen kyllä kaivannut." Bostov sanoo, tuijottaen Artieta silmiin hyvin läheltä.

Artie tuijottaa Bostovia posket punoittaen.

"Oletko sinä kaivannut minua...?" Bostov kysyy kumartuen vielä lähemmäs...

Epilogi:

Mutta samassa Artie herää siihen kun hammasharja putoaa hänen suustaan kylppärin lavuaariin. Hammastahnaa on valunut suupielestä pyjaman paidalle. Artie tuijottaa peilikuvaansa hetken hölmistyneenä, kunnes rauhoittuu hieman..

"Bostov..." sanoo miettiväisenä ääneen.. kunnes säpsähtää kädessään olevaa Pockya!

TEH ENDO.